Boek een ferry of cruise tijdens uw campervakantie

Wanneer u een campervakantie boekt denkt u waarschijnlijk niet direct aan een ferry of cruise terwijl dit een hele goede toevoeging kan zijn aan uw camperreis. Soms is het een noodzaak, wanneer u een camper huurt van Auckland naar Christchurch moet u met de ferry van het Noorder- naar het Zuidereiland. Maar het kan ook puur voor het plezier zijn zoals een ontspannende cruise door het Caraïbisch gebied.

Camper huren wereldwijd

Bij Travelhome kunt u wereldwijd uw camper huren en ook bieden wij wereldwijd een aanbod aan cruise en ferry-overtochten. Een greep uit ons aanbod vindt u op deze pagina. Enkele suggesties:

Camperreis West-Canada:

Combineer uw campervakantie West-Canada met een ferry-overtocht tussen Vancouver en Victoria of boek de beroemde Inside Passage! Ook een cruise behoort tot de mogelijkheden en voert u naar de prachtige wildernis van Alaska. Ook vaart het cruiseschip door de Inside Passage.

Camperreis Amerika:

Combineer uw campervakantie Amerika met een prachtige cruise. Vanuit Los Angeles kunt u bijvoorbeeld naar Mexico, vanuit Seattle naar Alaska en vanaf Orlando of Miami kunt u heerlijk relaxen in het zonnige Caraïbisch gebied, wat een fantastische afsluiting van uw camperreis Amerika!

Camperreis Nieuw-Zeeland & Australië:

Combineer uw campervakantie Nieuw-Zeeland met een ferry-overtocht tussen het noorder- en het zuidereiland. U kunt hiervoor bij Travelhome flexibele tickets aanschaffen zodat u de datum altijd nog kunt wijzigen wanneer u op reis bent. Zo verliest u niets aan uw vrijheid!

Vanuit Australië gaan vele cruises die variëren van kortere trips tot cruises die helemaal naar Amerika varen. Alles is mogelijk!

Vrijblijvende offerte camperreis op maat

Voor alle mogelijkheden om uw camper huur te combineren met een ferry of cruise maken onze deskundige medewerkers graag een offerte op maat voor u. Hierin kunnen wij al uw reiswensen opnemen en een onvergetelijke camperreis voor u samenstellen.