Cruises

Het ideale concept, het combineren van een enerverende camperreis met een luxe cruise. Voorafgaand of aan het einde van uw camperreis kunt u ervoor kiezen in heerlijke luxe te ontspannen en toch allerlei mooie bestemmingen te bezoeken.
Bezoek gletsjers in Alaska, witte stranden in de Caraïben of oude steden in Europa, er is voor ieder wat wils.
Aan boord wordt u welkom geheten en brengt u de spullen naar uw hut. U verkent het schip en geniet in een van de bars van een drankje terwijl het schip de haven verlaat.
Alle maaltijden aan boord zijn in de prijs inbegrepen, uitgebreide buffetten en à la carte service, de keuze is aan u.
Ook ontbreekt het niet aan entertainment en worden u dagelijks diverse activiteiten voorgesteld. Natuurlijk kunt u ook in een van de bars genieten van live muziek.
Aan land valt ook genoeg te beleven en heeft u de keuze uit een groot aantal excursies om uw verblijf op de bestemming optimaal te benutten.

Travelhome werkt samen met Holland America Line, al decennia lang een gevierde naam als cruisemaatschappij. Ze staan bekend om de bekroonde service en hebben goed uitgeruste schepen, ruime keuze aan activiteiten en heerlijke maaltijden. Dit alles maakt Holland America Line een goede keuze voor uw volgende cruise.