Klaarmaakkosten & inventaris

De camper is standaard uitgerust met een camperinventaris. Een bedlinnen set is bij te huren.
De persoonlijke- en camperinventaris bestaan uit gebruiksvoorwerpen die u tijdens een camperreis nodig heeft. Per verhuurder kan de inventaris verschillen qua inhoud en kwaliteit. In onderstaand overzicht treft u aan hoe de verhuurder dit aanbiedt. De kosten voor het rijklaar maken van de camper zijn bij deze verhuurder inclusief in de 'Basecharge'. Dit houdt onder andere in dat de camper schoon is en klaar is voor gebruik.

De inventaris wordt geboekt op basis van het aantal reizigers in het reisgezelschap. De inhoud wordt hierop afgestemd. Sommige verhuurders plaatsen de inhoud alvast in de camper zelf. Het kan ook voorkomen dat de inventaris nog niet in de camper is geplaatst. U kunt dan zelf uw inventarispakket bij de verhuurlocatie ophalen op aanwijzing van een medewerker. 

De kosten voor het linnengoed vindt u op de huurprijzenpagina van de verhuurder. Het is niet verplicht om deze inventaris bij te boeken, echter in uw (online) offerte wordt deze standaard opgenomen.
Kiest u ervoor deze inventaris niet bij te boeken dan vragen wij u dit aan te geven op uw boekingsformulier bij het kopje 'opmerkingen'.

Bij deze verhuurder is het volgende in het bedlinnen set inbegrepen:

Lakens
Kussens
Handdoeken
Kussensloop
Dekens

Bij deze verhuurder is het volgende in de camperinventaris inbegrepen:

Eerste hulp doos
Keukengerei
Banden reparatieset
Schoonmaakmiddelen
Fietsenrek*
Waterslang/Waterkan
Koelkast
Douche
Verwarming
Muggennetten
Blindering
12V / 220V aansluiting
Elektriciteitkabel
Gasfles
GPS
Radio

* niet bij Van

Indien bepaalde voorwerpen onverhoopt ontbreken, meld dit dan bij de verhuurder zodat deze aangevuld kan worden. In enkele gevallen kan na overleg het ontbrekende item tegen overhandiging van een aankoopbon vergoed worden. Dit geldt uiteraard uitsluitend voor voorwerpen die behoren tot de standaard inventaris zoals in het huurcontract is weergegeven.

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van de items die onder jouw boeking geleverd kunnen worden.
Geleverde inventarissen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen afwijken.