Camperhuur in IJsland

Voor ongerepte natuur bent u in IJsland op de juiste bestemming! Het land kent vele gezichten, er zijn bruisende plaatsen en gebieden waar u zich de enige persoon op aarde zult voelen. Tijdens een camperreis door IJsland valt u van de ene verbazing in de andere.

Zo kunt u een bezoek brengen aan één van de nationale parken die het land rijk is. Naast deze parken zijn er ook andere wonderlijke natuurverschijnselen in IJsland te ontdekken, zoals de Goðafoss-waterval. Of kiest u liever voor avontuur, dan kunt u de Vatnajökull-gletsjer verkennen met een sneeuwscooter. Ook voor ontspanning is er plaats in IJsland. Kom na een indrukwekkende camperreis helemaal tot rust in de Blue Lagoon, een natuurlijke spa omgeven door zwarte lavarotsen.

De hoofdstad van IJsland, Reykjavik, is meestal het begin- en eindpunt van uw camperreis. De stad wordt omgeven door de berg Esja en de Faxaflóibaai. Vanaf de Esja heeft u een prachtig uitzicht over de stad en de omgeving, maar ook in de stad valt een hoop te beleven. Reykjavik heeft diverse bezienswaardigheden die zeker een bezoekje waard zijn, zoals de Hallgrimskirkja kerk. Ook vanaf dit gebouw heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

Veel mensen reizen af naar IJsland in de hoop het Noorderlicht waar te nemen. Vanuit Reykjavik is dit prachtige natuurverschijnsel 100 dagen per jaar waar te nemen. De grootste kans dat u het Noorderlicht zult zien is tussen november en februari, maar ook vanaf half augustus tot half april is de kans aanwezig dat u dit lichtspektakel te zien krijgt.

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.