MH 31ft Slide Class C

  • Ambassador RV 31 buitenkant
  • Ambassador RV 31 binnenkant
  • Ambassador_31 floorplan dag
  • Ambassador_31 floorplan nacht

Specificaties

Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Hoogslaper, Automaat, Luifel
Uitrusting Douche, Toilet, Magnetron, Koelkast, Vriezer, Radio, CD speler, Generator, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine)
Lengte 980 cm
Maximum passagiers 6
Kwaliteit Goed
Opmerking Dit campertype is geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen.

Kinderstoeltjes kunnen in dit campertype geplaatst worden. Je kunt deze bij reseveren. De prijzen vind je op de huurprijzenpagina. Bij reserveren dien je het gewicht en de grootte van het kind door te geven. De verhuurder zorgt dan voor een goed passende kinderstoel.

Video

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Hoogslaper 241 cm 137 cm
Dinette 172 cm 109 cm
Bed achterin 188 cm 153 cm
Slaapbank 144 cm 98 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.