Run Of Fleet 2

  • DVC
  • SVC
  • TCA

Specificaties

Code ROF2
Bijzonderheden Automaat
Uitrusting Douche, Toilet, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Radio, CD speler, Koelkast, Vriezer, Magnetron
Minimum lengte 640cm
Maximum lengte 850cm
Maximum passagiers 2
Kwaliteit Goed
Opmerking Deze campers zijn geschikt voor maximaal 2 volwassenen.

Babystoel en stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden. Het is mogelijk deze te huren, klik hier voor de prijs.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van babystoeltjes en stoelverhogers in dit campertype.

Let op: Je krijgt bij dit Run Of Fleet principe korting op de huurdagen. Dit houdt echter ook in dat de verhuurder jouw campertype bepaalt. Dit betekent dat de hierna genoemde bedafmetingen en de bovengenoemde specificaties volledig indicatief zijn. Het type kan een TC-A (enkel in Vancouver, Calgary of Whitehorse), DV-C of SV-C zijn. Dit betekent echter dat je niet zeker bent van het aantal bedden dat hieronder vermeld staat. Hierin zijn geen voorkeuren aan te geven.

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Tweepersoonsbed 182 cm 152 cm
Dinette 188 cm 94 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.