31' Class C Bunk Model Bronze

  • 31' C BUNK BED MOTORHOME OUTSIDE
  • 31' C BUNK BED MOTORHOME DAY BRONZE
  • 31' C BUNK BED MOTORHOME NIGHT BRONZE

Eigenschappen

Bijzonderheden 2WD, Hoogslaper, Vrije doorloop, Slide-out, Automaat, Luifel
Uitrusting Toilet, Douche, Magnetron, TV, DVD, Radio, CD speler, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Generator, Koelkast, Vriezer, Buitendouche
Lengte 975 cm
Maximum passagiers 8
Kwaliteit Basis
Opmerking Aanbevolen bezetting is maximaal 4 volwassenen en 3 kinderen.

Modeljaar: 2016

Voor gebruik van de generator wordt een toeslag berekend, klik hier voor de prijs.

4 Babystoeltjes of stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden. Deze kunt u huren, klik hier voor de prijs.
De stoeltjes kunnen op een veilige zitplaats (met heupgordel) geplaatst worden met het gezicht naar voren, naar de zijkant of naar achteren.

Bedmaten

Lengte Breedte
Hoogslaper 241 cm 144 cm
Tweepersoonsbed 203 cm 152 cm
Slaapbank 178 cm 101 cm
Dinette 188 cm 106 cm
Stapelbed 185 cm 76 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.