Voorwaarden van Travellers Autobarn USA

Hieronder vind je de belangrijkste voorwaarden van de verhuurder Travellers Autobarn USA. Deze voorwaarden zijn geldig voor reizen van 1 april 2019 tot en met 31 maart 2020.

Hier vind je de volledige voorwaarden van de verhuurder. Let erop dat je de voorwaarden goed doorleest zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een schriftelijk exemplaar van de volledige voorwaarden kun je opvragen via .

Let op: ter plaatste teken je een huurcontract bij de camperverhuurder. De voorwaarden in dit contract zijn bindend en kunnen afwijken van hetgeen hier is weergegeven.

Openingstijden

De verhuurstations van deze verhuurder zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur.
Op zon- en feestdagen zijn alle verhuurstations gesloten.

Feestdagen

Op de volgende feestdagen zijn de verhuurstations van deze verhuurder gesloten. Het is niet mogelijk de camper op deze dagen op te halen of in te leveren, of een afspraak te maken voor mogelijk onderhoud.

 • 01-01-2019
 • 21-01-2019
 • 27-05-2019
 • 04-07-2019
 • 02-09-2019
 • 28-11-2019
 • 25-12-2019
 • 01-01-2020
 • 20-01-2020

Op welke tijden kun je jouw camper ophalen?

Het ophalen van de camper is mogelijk op maandag t/m zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00.
Het ophalen van de camper op zondagen en feestdagen is niet mogelijk.

Ophalen buiten bovenstaande tijden is niet mogelijk. Let op, het kan zijn dat je bij het ophalen van de camper niet direct aan de beurt bent, vooral in het hoogseizoen kan er een wachttijd zijn. Dit is helaas niet te voorkomen. Mocht je door onvoorziene omstandigheden niet in staat zijn om jouw camper binnen bovenstaande tijden op te halen dan word je verzocht om contact op te nemen met de verhuurder.

Op welke tijden kun je jouw camper inleveren?

Het inleveren van de camper dient plaats te vinden op maandag t/m zaterdag vóór 15.00 uur. Lever je de camper in buiten deze tijden dan riskeer je een boete.
Het inleveren van de camper op zondagen en feestdagen is niet mogelijk.

Vervoer van en naar het verhuurstation

Je haalt jouw camper op bij het verhuurstation, deze wordt niet naar jouw hotel of naar de luchthaven gebracht. Bij het verhuurstation inspecteer je de camper, krijg je een instructie of video te zien en vul je alle benodigde formulieren in. Nadat je alle formaliteiten hebt doorlopen kun je dan met jouw camper op pad.

Voor het vervoer van en naar het verhuurstation geldt bij deze verhuurder dat dit niet is inbegrepen.

De minimum huurperiode van een camper

De minimum huurperiode indien je de camper ophaalt in de periode 1 oktober t/m 30 april is 5 dagen.

De minimum huurperiode indien je de camper ophaalt in de periode 1 mei t/m 31 mei is 7 dagen.

De minimum huurperiode indien je de camper ophaalt in de periode van 1 juni t/m 30 juni is 7 dagen.

De minimum huurperiode indien je de camper ophaalt in de periode 1 juli t/m 31 augustus is 10 dagen.

De minimum huurperiode indien je de camper ophaalt in de periode 1 september t/m 30 september is 7 dagen.

Het is niet mogelijk de camper voor een kortere periode te huren.

Voor enkele reizen (one-ways) gelden de onderstaande minimum huurperiodes.

De minimum huurperiode indien je de camper ophaalt in de periode 1 oktober t/m 31 mei is 7 dagen.

De minimum huurperiode indien je de camper ophaalt in de periode van 1 juni t/m 30 juni is 7 dagen.

De minimum huurperiode indien je de camper ophaalt in de periode 1 juli t/m 31 augustus is 10 dagen.

De minimum huurperiode indien je de camper ophaalt in de periode 1 september t/m 30 september is 7 dagen.

Het is niet mogelijk de camper voor een kortere periode te huren.

De maximale huurperiode van een camper

Deze verhuurder heeft geen maximale huurperiode.

Benodigde rijbewijs en leeftijdeisen bij het huren van een camper

De minimum leeftijd om een camper te besturen is 21 jaar.

Een internationaal rijbewijs is bij deze verhuurder niet verplicht maar wordt wel aangeraden. Een internationaal rijbewijs is een vertaling van jouw Nederlandse rijbewijs. Je kunt een internationaal rijbewijs laten aanmaken bij een ANWB-winkel.

Borg, creditcardbetalingen en koersen

Bij het ophalen van de camper wordt een borg in rekening gebracht. De borg bedraagt $1,500 indien je de standard verzekering boekt en $0 bij de CDW verzekering.

Betaling van de borg is mogelijk per Visa of MasterCard. Het kan zijn dat het bedrag daadwerkelijk van jouw rekening af wordt geschreven, soms wordt het bedrag uitsluitend 'bevroren'. De verhuurder bepaalt dit en Travelhome heeft hierop geen invloed. Zorg ervoor dat de limiet van jouw creditcard toereikend is en verhoog eventueel tijdelijk de limiet van jouw creditcard bij jouw bank. Let op: prepaid credit cards worden bij veel verhuurders niet geaccepteerd. Ben je van plan een prepaid credit card te gaan gebruiken, kijk dan vooraf goed naar de voorwaarden van de verhuurder of vraag naar de mogelijkheden.
Breng je de camper zonder schade terug dan wordt de borg aan je teruggestort. Het is niet ongebruikelijk dat er vier weken overheen gaan voor jouw borg wordt teruggestort.

Let op! Bij iedere schademelding kan de verhuurder opnieuw dit volledige bedrag incasseren van uw creditcard. Controleer jouw limiet; deze dient dus te allen tijde toereikend te zijn.

Eventuele boetes voor verkeersovertredingen of niet betaalde tolgelden zullen, met verhoging van administratieve kosten, via jouw creditcard geïncasseerd worden. Hiervoor wordt een toeslag van $50 administratiekosten per keer gerekend.

Gedurende jouw huurperiode kan de koers fluctueren. Het kan voorkomen dat er koersverschil in jouw voor- of nadeel ontstaat. Eventuele koersverschillen worden niet gecompenseerd.

Eigen risico

Bij de standaard verzekering ben je volledig aanspakelijk. Indien je de CDW verzekering boekt is het eigen risco $0. Kijk op de verzekeringspagina voor de specifieke voorwaarden.

Travelhome biedt de mogelijkheid om een ANWB Verzekeren camperverzekering af te sluiten, hiermee kun je het eigen risico verzekeren evenals enkele schades die door de verhuurder niet gedekt zijn. Bekijk hier de verzekeringsvoorwaarden en premies van de ANWB Verzekeren camperverzekering.

Lokale extra diensten en/of servicepakketten

Verhuurders kunnen ter plaatse soms extra diensten of servicepakketten aanbieden, met als oogpunt peace of mind om de reiziger te ontlasten. Deze pakketten worden uitsluitend ter plaatse aangeboden door de verhuurder zelf. Camper.nl is niet op de hoogte van de inhoud en de kosten van dit soort lokale pakketten. Door de verschillende varianten is het helaas niet mogelijk een eenduidig advies te geven welke pakketten wel of niet af te sluiten.

Deze pakketten kunnen bestaan uit extra schoonmaakservice, sleepkosten, jumpstart, vergoeding van kosten als je jezelf buitensluit, het legen van water/afvaltanks of brandstof en propaan e.d. Ook aanvullende verzekeringen om het eigen risico te verlagen of uitgesloten schades, als banden, ruiten, e.d. te dekken worden soms aangeboden.

Het al dan niet afsluiten van een dergelijk pakket is altijd optioneel en absoluut géén verplichting. Soms kan het servicepakket enigszins dwingend aangeboden worden door de medewerkers ter plaatse. Voor normaal gebruik heb je deze aanvullende pakketten niet nodig en is hetgeen overeen gekomen is bij de boeking voldoende. Op jouw boekingsbevestiging en bij de verhuurdersinformatie op deze website staat duidelijk omschreven wat voor jou afgesloten is en wat nog exclusief is. Of je uiteindelijk gebruik maakt van lokaal aangeboden diensten is geheel jouw eigen keuze.

Claims met betrekking op deze pakketten kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.

Beperkende voorwaarden

Er zijn een aantal regels die de verhuurder stelt bij het huren van een camper.

 • Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen in de camper. Uitzondering hierop zijn hulphonden na toestemming van de camperverhuurder.
 • Roken in de camper is niet toegestaan.
 • De voertuigen mogen alleen rijden op verharde wegen of goed onderhouden toegangswegen naar campings van maximaal 500 meter lang.

Verder is het niet toegestaan om te rijden in de volgende gebieden:

 • Mexico: reizen naar Mexico is niet toegestaan.
 • Death Valley en andere woestijngebieden: gedurende de maanden mei t/m september is reizen naar Death Valley niet toegestaan. Door de extreme hitte in deze gebieden kan het reizen gevaarlijk zijn voor jezelf en jouw passagiers. Ook kan schade aan de camper ontstaan door overhitting e.d.
 • Burning Man: reizen naar Burning Man is niet toegestaan.
 • Travellers Autobarn USA behoudt zich het recht om beperkingen te wijzigen bij ernstige weg- en weersomstandigheden.

Informatie over tolwegen

Het kan zijn dat je tijdens jouw reis gebruik maakt van tolwegen. Met name in stedelijk gebieden vind je tolwegen. Een tolweg wordt ook wel turnpike, tollpike of gewoon pike genoemd. Er zijn vele verschillende varianten, waarbij tol geheven kan worden. Dit kan via verschillende instanties geheven worden. Er zijn gesloten systemen waarbij tol betaald moet worden voor het bereizen van een bepaald traject of via een open systeem waarbij tol betaald wordt wanneer een tolpoortje gepasseerd wordt. Soms geldt tol alleen in één richting. Ook voor het gebruik van bruggen en tunnels kan tol geheven worden. De kosten hiervoor zijn vaak hoger dan reguliere wegen.

Zorg dat u goed geïnformeerd de weg op gaat. Vraag bij het ophalen van uw camper naar de wegen die voor uw route van belang zijn en de mogelijkheden om eventueel tolwegen te mijden. Bij het niet juist voldoen van tolgelden (of andere verkeersovertredingen) kan de verhuurder voor de afwikkeling hiervan administratiekosten in rekening brengen. Dit kan oplopen tot $50 per gebeurtenis. Voor de volledige voorwaarden van de verhuurder klikt u bovenaan de pagina.

Meer informatie over tolheffingen en verkeersovertredingen kunt u vinden op onze FAQ pagina.

Klachten

Mocht het zo zijn dat u een klacht heeft over uw camper of over de verhuurder dan dient u dit ter plaatse kenbaar te maken. Dit stelt de verhuurder in staat direct het probleem op te lossen. Mocht u ter plaatse uw klacht niet kenbaar maken dan is het erg lastig deze na terugkomst nog gehonoreerd te krijgen.