Villa huren bij campervakantie Amerika

  • Villahuur
  • Villahuur
  • Villahuur


Een verblijf in één van de villa's in Florida is de perfecte manier om uw reis in luxe te beginnen, of juist af te sluiten.
Travelhome biedt schitterende villa's met twee of drie slaapkamers, meerdere badkamers, een keuken, garage en zelfs allemaal met een privé zwembad!

De villa's zijn gelegen in verschillende villawijken, verspreid over de stad. De ligging van deze wijken is prima. In Orlando liggen de villa's bijvoorbeeld maximaal zo'n 20 minuten rijden van de Disney parken. Wanneer u de hele dag in de pretparken heeft rondgelopen, komt u 'thuis' in uw eigen villa en kunnen de kinderen lekker spetteren in hun eigen zwembad, terwijl u met de voeten omhoog in het zonnetje ligt.

De villa's zijn uitgerust met alle nodige praktische zaken. U hoeft zelf dus geen beddengoed, handdoeken of kookgerei mee te nemen.

Wat veel mensen niet weten, is dat wanneer u met meer personen reist, villahuur voordeliger kan zijn dan een verblijf in een hotel.
Klik op de plaats van uw keuze en bekijk onze prijzen. Wilt u meer informatie of een offerte op maat? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.