TC-A Travel Camper

Eigenschappen

Voertuigcategorie Truck camper
Bijzonderheden 4WD, Automaat, Hoogslaper, Dieselmotor
Uitrusting Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), CD-speler, Vriezer, Koelkast, Magnetron, Radio, Douche, Toilet, USB-aansluiting
Maximum passagiers 3
Kwaliteit Goed
Voertuiglengte 700 cm
Voertuigbreedte 250 cm
Voertuighoogte 360 cm
Interieurhoogte 193 cm
Brandstofverbruik 16 L/100 km
Brandstoftankcapaciteit 144 L
Verswatertank 125 L
Grijswatertank 91 L
Zwartwatertank 49 L
Modeljaar 2020 - 2022
Niet verkrijgbaar in Edmonton

Babystoel, kinderstoel en stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden. Het is mogelijk deze te huren, kijk op de tab 'prijzen' voor de kosten.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes, babystoeltjes en stoelverhogers in dit campertype.

Indien de camper beschikt over een luifel is het niet toegestaan om deze te gebruiken.

Het is niet mogelijk om de leefruimte los te koppelen van de truck.

Deze camper is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 1 kind.

Bedafmetingen

LengteBreedte
Hoogslaper 203 cm152 cm
Dinette 172 cm94 cm

360° tour

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video’s geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.