C30

Eigenschappen

Voertuigcategorie C-Class
Bijzonderheden 2WD, Automaat, Hoogslaper, Vrije doorloop
Uitrusting Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Vriezer, Koelkast, Generator, Magnetron, Radio, Douche, Toilet
Maximum passagiers 7
Kwaliteit Basis
Voertuiglengte 910 cm
Voertuigbreedte 254 cm
Voertuighoogte 372 cm
Brandstoftankcapaciteit 208 L
Verswatertank 151 L
Grijswatertank 83 L
Zwartwatertank 94 L

Voor generator gebruik worden extra kosten berekend.

Babystoel en stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden. Je dient zelf de kinderstoel mee te nemen of ter plaatse te kopen.
De stoeltjes kunnen op de dinette geplaatst worden met het gezicht naar voren. Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes in dit campertype

Bedafmetingen

LengteBreedte
Hoogslaper 244 cm145 cm
Dinette 173 cm97 cm
Bed achterin 188 cm152 cm
Slaapbank 172 cm106 cm

Videos

360° tour

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video’s geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.