C-Medium

Eigenschappen

Voertuigcategorie C-Class
Bijzonderheden 2WD, Automaat, Luifel, Hoogslaper, Vrije doorloop, Achteruitrijcamera
Uitrusting Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), CD-speler, Vriezer, Koelkast, Generator, Magnetron, Oven, Radio, Douche, Zonnepanelen, Toilet
Maximum passagiers 5
Kwaliteit Goed
Voertuiglengte 721 cm
Voertuigbreedte 250 cm
Voertuighoogte 340 cm
Interieurhoogte 200 cm
Brandstofverbruik 19 - 25 L/100 km
Brandstoftankcapaciteit 140 L
Verswatertank 115 L
Grijswatertank 98 L
Zwartwatertank 85 L
Modeljaar 2017 - 2019

Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van babystoeltjes, kinderstoeltjes en stoelverhogers in dit campertype (C-Medium). Kijk op de tab 'prijzen' voor de kosten.

Aanbevolen bezetting is maximaal 4 volwassenen en 1 kind.

Bedafmetingen

LengteBreedte
Hoogslaper 200 cm130 cm
Tweepersoonsbed 200 cm145 cm
Dinette 167 cm112 cm

Videos

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video’s geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.