Run of Fleet 4

Eigenschappen

Bijzonderheden Automaat, Luifel, Vrije doorloop
Uitrusting Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Vriezer, Koelkast, Magnetron, Oven, Radio, Douche, Toilet
Maximum passagiers 4
Kwaliteit Goed
Voertuiglengte 617 - 912 cm
Voertuigbreedte 210 - 252 cm
Voertuighoogte 301 - 366 cm
Interieurhoogte 195 - 200 cm
Brandstofverbruik 14 - 31 L/100 km
Brandstoftankcapaciteit 95 - 205 L
Verswatertank 79 - 150 L
Grijswatertank 53 - 142 L
Zwartwatertank 45 - 101 L
Modeljaar 2017 - 2019
Minimum leeftijd passagiers 9 jaar

Babystoeltjes, kinderstoeltjes en stoelverhogers kunnen niet geplaatst worden in dit campertype.

Let op: Bij de Run of Fleet 4 is het maximum aanbevolen aantal passagiers 2 volwassenen. Je krijgt bij dit Run of Fleet principe voor een gereduceerd tarief een camper uit de vloot van Four Seasons. Dit houdt in dat de verhuurder jouw campertype bepaalt. Dit betekent dat de hierna genoemde bedafmetingen en de bovengenoemde specificaties volledig indicatief zijn. Het campertype kan de Van Conversion, C-Small, C-Medium, C-Large en C-XLarge zijn. Hierin zijn geen voorkeuren aan te geven.

Enkel te boeken tijdens de Run of fleet aanbiedingen.
Geldig voor reizen in de periode 1 april t/m 31 mei 2021 en 1 september t/m 31 december 2021.

Het aanbevolen maximum aantal passagiers is 2 volwassenen.

Bedafmetingen

LengteBreedte
Dinette 183 cm122 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video’s geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.