Run of Fleet Budget 2

Eigenschappen

Voertuigcategorie C-Class
Bijzonderheden 2WD, Automaat, Luifel, Hoogslaper, Vrije doorloop, Achteruitrijcamera, Slide-out
Uitrusting Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Vriezer, Koelkast, Generator, Magnetron, Oven, Radio, Douche, TV, Toilet, USB-aansluiting
Maximum passagiers 5
Kwaliteit Goed
Voertuiglengte 800 - 1020 cm
Voertuigbreedte 252 cm
Voertuighoogte 330 - 335 cm
Interieurhoogte 213 cm
Brandstofverbruik 24 - 30 L/100 km
Brandstoftankcapaciteit 208 - 209 L
Verswatertank 152 L
Grijswatertank 95 L
Zwartwatertank 98 - 110 L
Modeljaar 2019
Minimum leeftijd passagiers 1 years

Voor dit campertype bestaan er verschillende floorplans. Hieraan kan geen voorkeur gegeven worden.

In dit campertype kan je maximaal 1 kinderstoel plaatsen. Het is niet mogelijk om stoelverhogers te plaatsen in dit campertype.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van babystoeltjes, kinderstoeltjes en stoelverhogers in dit campertype (C-LG / C-XLG). Kinderstoelen zijn bij te huren, kijk op de tab 'prijzen' voor de kosten.

Je krijgt bij dit 'Run of Fleet Budget' principe korting op de huurdagen. Dit houdt echter ook in dat de verhuurder jouw campertype bepaalt. Dit betekent dat de genoemde specificaties en bedafmetingen indicatief zijn. Het type kan een C-LG of een C-XLG zijn. Hierin zijn geen voorkeuren aan te geven. Daarnaast zijn de campers bij dit 'Run of Fleet Budget' principe qua modeljaar ouder dan de reguliere vloot.

De aanbevolen bezetting is maximaal 4 volwassenen en 1 kind.

Bedafmetingen

LengteBreedte
Hoogslaper 180 cm125 cm
Dinette 160 cm100 cm
Bed achterin 185 cm125 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video’s geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.