Huurprijzen van Motor Home Travel Canada
1 november 2021 t/m 31 maart 2022

Onderstaand vind je de huurprijzen per dag dat je de camper huurt. Onder de tabel wordt aangegeven wat er bij deze prijs inbegrepen is.

Huurprijzen per nacht

01-11-2021
31-03-2022
MHC 24 50
MHC 28 63
MHC 30-31 76
MHA 30 89
MHADL 106
MHLUX 133

De huurprijzen per nacht zijn inclusief:

Extra opties bij jouw camperhuur:

Onderstaand vind je een overzicht van extra opties bij jouw camperhuur. Enkele van deze opties worden standaard in jouw (online) offerte opgenomen omdat deze verplicht zijn of omdat wij door ervaring weten dat men deze zaken vrijwel altijd bij wil boeken. Zijn er items die je niet wenst bij te boeken maar die automatisch in de online offerte worden meegerekend dan kun je dit altijd bij boeking bij ons aangeven in het opmerkingenveld. Wij zullen deze items dan niet voor je reserveren. Wens je echter opties te boeken die niet in jouw (online) offerte meegenomen zijn, dan raden wij je aan deze bij jouw reservering door te geven. Indien je dit op een later tijdstip reserveert worden hiervoor administratiekosten in rekening gebracht.

Enkele begrippen lichten we onderstaand nader toe:

- Kilometerpakketten
De nachtprijs van de camper heeft 100 kilometer per nacht inbegrepen, de kans is echter groot dat je meer zal gaan rijden. In jouw offerteaanvraag geeft je aan hoeveel kilometer je denkt te gaan rijden en hierbij wordt de meest gunstige prijscombinatie gezocht. Veelal bestaat dit uit een aantal kilometerpakketten en een aantal kilometer dat je ter plaatse betaalt. De meest gunstige combinatie wordt in jouw (online) offerte meegenomen. Op alle pakketten die je vooraf aanschaft vindt geen vergoeding plaats. Indien je bijvoorbeeld 2000 kilometer vooraf koopt en uiteindelijk maar 1600 kilometer rijdt ontvang je geen restitutie. Je hebt ook de mogelijkheid om een ongelimiteerd aantal kilometers per dag kopen.

naam prijs eenheid opmerking
Pakket van 60 kilometer extra 17.00 EUR per nacht Totaal 160 km per nacht vrij te rijden
Ongelimiteerd aantal kilometers 80.00 EUR per nacht Minimaal 18 nachten
Extra gereden kilometers 0.39 CAD per km
Persoonlijke inventaris 53.00 EUR per persoon
Persoonlijke inventarissen voor 6 of meer personen 284.00 EUR per reis
Klaarmaakkosten camper 107.00 EUR Verplicht
Generatorgebruik per uur 5.00 CAD per uur
ANWB Verzekeren camperverzekering 9.00 EUR per nacht Exclusief poliskosten en assurantiebelasting. Bekijk hier de premie en voorwaarden.

Extra opties te kiezen bij boeking

naam prijs eenheid opmerking
Fietsendrager + mountainbikes (klein) 160.00 CAD per huurperiode Inclusief 2 mountainbikes
Fietsendrager + mountainbikes (groot) 275.00 CAD per huurperiode Inclusief 4 mountainbikes
Fietsendrager 5.00 CAD per nacht Maximaal $75 per huurperiode.
WIFI Hotspot 18.00 CAD per nacht Borg van $250 verplicht.
Stoelverhoger 30.00 CAD per huurperiode Beschikbaarheid kan niet gegarandeerd worden. Het is daarom aanbevolen om zelf voor de juiste stoelverhoger te zorgen.
Babystoel 30.00 CAD per huurperiode Beschikbaarheid kan niet gegarandeerd worden. Het is daarom aanbevolen om zelf voor de juiste babystoel te zorgen.

Verkoopbelasting

Zoals wij in Nederland BTW kennen, heeft Canada ook een verkoopbelasting, de salestax. Deze verkoopbelasting varieert per plaats en wordt automatisch in jouw (online) offerte meegenomen. Bij deze verhuurder is de verkoopbelasting niet in de prijzen verwerkt. Indien je ter plaatse extra items betaalt wordt over deze bedragen ter plaatse ook verkoopbelasting gerekend.

Tenzij expliciet vermeld zijn alle prijzen op deze pagina in EUR.

Kosten die ter plaatse voldaan dienen te worden, worden weergegeven in de lokale munteenheid (CAD).